Automutilarea energetică

Caracterul nostru balcanic ne împinge și ne provoacă să ne credem ”zmei” când discutăm despre emoțiile altora. Ne băgăm cu capul înainte și numai după ce ne lovim în zid ne întrebăm ce am căutat acolo. Da, inconștiența de care dăm dovadă în interpretarea  fenomenelor energetice  ne costă scump, plătim cu ceeea ce avem noi mai de preț – cu energie vitală.

Emoții precum frica, ura, dezamăgirea, gelozia – sunt energii sau mai bine zis – paraziți energetici  ce au ca scop polarizarea negativă a  energiei vitale. Acest procedeu creează adevărate breșe în bioplasma corpului uman, prin care  odată cu energia vitală se elimină și paraziții energetici. Dacă soarta ”stabilește” să ne aflăm în imediata apropiere a unor astfel de persoane, devenim victime  inocente ale poluării energetice.

Bioplasma corpului uman se prezintă ca un burete, dornic să absoarbă  toate ENERGIILE, așa a fost concepută de Creator și are drept funcții  absorbția energiei din exterior, prelucrarea acesteia și transformarea în energie vitală necesară menținerii corpului fizic în parametri maximi. Puterea de absorbție a energiilor este diferită de la om la om. Unii ”fac baie de mulțime” și nu li se întâmplă nimic. Alții pot fi ”infectați” de la o simplă privire a unui trecător și dintr-o persoană calmă se transformă într-un monstru.

EMPATIZAREA – aici gasiți răspunsurile.

Din punct de vedere energetic, emoțiile ce ne polarizează negativ energia vitală au la bază următoarele motive:

  1. Atunci când simțim durerea altora ca pe propria durere;
  2. Problemele generale ale societății devin problemele noastre personale.

Adăugăm la rețeta de mai sus și puțină empatizare, combinată cu epuizarea de la serviciu și primim un amestec care va genera în scurt timp DEPRESIA.

Cum să evitați această AUTOMUTILARE ENERGETICĂ?

Foarte simplu! Să fiți conștienți de existența ei și să respectați câteva regului simple:

  1. Să realizați că nu sunteți ”pelicani”, nu mai ”înghițiți” emoțiile altora, nu vă virusați energetica proprie cu paraziții altora.                      

          Determinați obiectiv cât de mult vă prindeți în capcana EMPATIZĂRII. Astfel, empatizați ușor dacă :

– Persoanele din jurul vostru vă consideră hipersensibil sau exagerat de sociabil. Să știți că nu este un compliment, ci o povară, sunteți o victimă sigură.

Simțiti frica, stresul, neliniștea transmisă de cei din jur, inclusiv când nu cunoașteti aceste persoane. Această capacitate a corpului uman poate fi și o binecuvântare, dacă ești conștient de existența ei și ții cont de ”contraindicații”. Evitați  prin orice metodă ca ALȚII să vă influențeze deciziile și emoțiile. Reduceți anturajul, bucurați-vă de ieșiri doar cu prietenii pozitivi, de cei cu idei progresive, plini de bun simț și respect. Iar în ceea ce îi privește pe restul, păstrați față de ei o distanță și vădit dezinteres.

Evitați mulțimile – acela este locul unde vă epuizați cel mai mult energia vitală. După același scenariu, vă plictisiți destul de rapid la petreceri, imediat acuzați oboseală, nefericire și doriți cu orice preț să părăsiți petrecerea.

Sunetele puternice, mirosurile străine, bârfele de orice fel  vă întind la maxim nervii.

– Pentru a vă reveni, simțiți nevoia să vă izolați într-o cameră liniștită.

– Mereu vă întrebați ce se întâmplă, de ce sunteți atât de afectat etc…

– Fără să fiți conștienți, încercați să  lămuriți problemele altora, fără să vi se ceară acest lucru.

– Sunteți persoana care oferă mereu ”un umăr” pe care se plânge.

  1. Căutați sursa neliniștii voastre

– Întrebați-vă dacă emoțiile pe care le simțiți vă apartin sau sunt ale celui din aproprierea voastră. Unde  se află sursa acestor emoții? De regulă, frica și ura nu se nasc în mintea unui empat, în schimb ei preiau și amplifică aceste stări. Identificați sursele acestor generatori negativi, probabil o să le gasiți inclusiv la ”Știrile de la ora 5”  sau la vecina mereu nefericită și ”nesatisfăcută” etc.

– Vi s-a întâmplat ca în clipele de fericire să apară o persoană din anturajul dumneavoastră și din câteva cuvinte să vă ”ofilească”  feng shui-ul? Atenție la astfel de persoane din anturaj.

– Vă simțiți sufocat de plimbările din mall-uri? Întrebați-vă, cum ar fi dacă le-ați evita?

  1. Evitați cu orice preț sursa neliniștii

Încercați mai întâi să discutați cu oamenii pe care nu-i suportați, dar de data asta păstrați o distanță mai mare față de ei. O să observați că nu vă vor mai afecta atât de mult discuțiile respective. Să nu vă fie frică că îi veți supăra, în fond, propria energetică este mai importantă. Învățați-vă să-i puneți la punct, mai bine spus, la distanța corectă. Dacă lângă voi și-au făcut prezența persoane triste, deprimate, urât mirositoare etc., fiți conștienți  și plecați în alt loc, oricând se găsesc soluții,  nu suportați mutilarea energetică.

  1. În situațiile pe care nu le înțelegeți, încercați să vă concentrați numai pe respirație, nu pe evenimente

Respirația este importantă în relația conștientului cu subconștientul, puterea de a înțelege corect tot ce se petrece cu energetica voastră. Inspirați liniște și expirați toată neliniștea.

Imaținati-vă energia negativă ca fiind o ceață gri ce este eliminată din corp odată cu expirația, iar când inspirăm ne imaginăm o rază de soare aurie ce pătrunde în corpul nostru și ne liniștește. În scurt timp veți observa o modificare radicală în bine a energeticii.

  1. Folosiți protecțiile energetice

În Cosmoenergetică există mai multe tehnici de protecție energetică, dar cele inițiale sunt prezentate sub forma ”scoicii energetice”, o protecție individuală. Cea de-a doua este ”piramida de aur” – protecție generală. Nu ezitați să le folosiți de fiecare dată când sunteți conștient că urmează o intervenție neautorizată în energetica personală.

  1. Gestionați corect supraextenuarea emoțională

Învățați să depistați în mulțime vampirii energetici, ei există printre noi și se hrănesc cu energia noastră. Puțini însă știu că există o ”specie” separată de vampiri. Aceștia nu doar fură energia sau ne schimbă polaritatea acesteia, ci, mai rău, ne ”aruncă” o cantitate enormă de energie negativă care ne sufocă și ne poate  provoca chiar și decesul. Un astfel de atac este cunoscut în popor cu denumirea de ”deochi”.

Despre modalitățile prin care putem evita astfel de situații am discutat, pe larg, în alte articole prezentate anterior.

Aș avea o singură sugestie cu privire la problema vampirilor și anume nu ezitați să ”evadați” din locația unde sunteți vampirizați, așa vă veți salva energia vitală.

  1. Căutați oameni pozitivi și situații pozitive

Mergeți cu amicii, prietenii de suflet oriunde există energie pozitivă și voie bună. Savurați orice clipă petrecută într-un astfel de anturaj. Faceți totul cu plăcere, savurați succesul când apare. Și  starea de bine este contaginoasă, iar dacă tot aveți capacitatea de a absorbi mult, încercați să vă alimentați doar cu energie pozitivă.

  1. Alegeți NATURA

Orice plimbare în natură vă va polariza pozitiv energetica proprie. Problemele legate de familie sunt anihilate prin plimbările frecvente în parcuri, spațiile verzi, frumos amenajate. Problemele sentimentale sunt anihilate cu ajutorul plimbărilor pe lângă sursele de apă (fântâni, izvoare, lacuri, plaje) sau, ideal, cu picioarele direct prin apă. Problemele lagate de nivelul energetic scăzut sunt rezolvate cu ajutorul plimbărilor în picioarele goale, să existe contactul direct cu pamântul (exercițiul de împământare). Noi suntem parte din NATURĂ.

Pentru a întelege legăturile energetice care există în jurul nostru, vă invităm să participați la cursurile organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România.

Pentru a gestiona/manipula energiile din jurul vostru puteți beneficia de inițierile în frecvențele energo-informaționale din Cosmoenergetică cu ajutorul cărora pătrundeți în lumea impresionantă a energiilor fine, pentru a vă regla energetic corpul și a obține realizarea socială.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță  

 

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!