Persoanele toxice din viața ta și criteriile de identificare

  În procesul general de ”trezire” depunem eforturi uriașe de a înțelege ce se petrece cu noi și ceea ce ne poate menține într-un echilibru energetic. Noi, oamenii, suntem ființe sociale, ne putem manifesta la adevărata valoare numai în SOCIETATE. Cine nu va înțelege acest aspect important, nu va obține informațiile necesare evoluției sale, nu va întelege misiunea lui aici și acum. În fiecare zi  interacționăm cu diferiți oameni din anturajul nostru. Relaţiile sociale presupun un schimb de energii, de păreri, opinii asupra vieţii etc; idei ce se înrădăcinează în mintea noastră și creează legături energetice invizibile. Cu cât mai mult analizăm, comentăm, dezbatem o problemă străină de noi, cu atât mai puternică va fi legătura creată. Este firesc, și corespunde principiilor generale privind schimbul energetic, ca într-o societate, cei din jurul nostru să ne stabilească sistemul de valori, inclusiv modul de viață, atitudinea, comportamentul, sănătatea, felul în care înțelegem toate lucrurile din jurul nostru. În tot spectacolul energetic descris mai sus cel mai important rol îl avem noi înșine, dar influența cea mai importantă asupra SUCCESULUI spectacolului vieții o au rolurile secundare; toate persoanele cu care interacționăm.Ne place să le atribuim acestor roluri secundare titlul onorific de – PRIETENI.  Liberul arbitru,  despre care s-a scris multe, ne creează iluzia certă precum că noi ne alegem persoanele cu care interacționăm, noi ne alegem prietenii. Este iluzia perfectă pentru majoritatea ființelor, dar nu și pentru cei ce au înțeles mecanismul și sunt într-un proces delicat de ”TREZIRE”.    

   Pentru toți cei care au puterea de a discerne, vă recomand să țineți cont de informațiile ce vor urma. Există foarte mulți indivizi în societate ce poartă o amprentă energetică în frunte – atenție – ”TOXIC”. Orice interacțiune cu acest gen de persoane vă vor OTRĂVI EXISTENȚA! „Prietenul” din această categorie vă va transforma viața într-un coșmar.

  Este relativ simplu să-i identificați, și mult mai dificil să-i eliminați din viața voastră, dar cu siguranță nu imposibil.

Atenție, stați cât mai departe de persoanele care:

1.    Sunt EGOIȘTI, stau în prezența voastră numai pentru a obține un folos personal.

2.  Ei sunt cei care cer TOTUL într-o relație și nu oferă nimic, sau aproape nimic.

3.    În orice discuție, uneori și fără miză, ei încearcă să susțină că există numai punctul lor de vedere, numai adevărul lor, iar restul ideilor sunt nonsens.

4.    Existența unor diferențe majore în comportamentul lor afișat, prin indiferență, atunci când sunteți în societate, față de atașamentul total față de voi atunci când sunteți între patru ochi.

5.    Niciodată nu se consideră vinovați, întotdeauna preiau rolul de ”victimă” și se comportă ca atare.

6.    Încearcă prin diferite metode să vă determine să-i susțineți doar ideile lui; în acest context provoacă certuri între voi și prietenii voștri, încercând să vă demonstreze că doar el merită prietenia voastră.

7.    Există o dualitate continuă în comportamentul persoanei, o schimbare rapidă a dispoziției – de la foarte bună la un dezastru comportamental total. Acest comportament, de regulă, este urmat de vampirizarea voastră și epuizarea energetică.

8.    Mint în continuu, uneori fără motiv, doar din amuzament și refuză cu desăvârșire să recunoască acest lucru; în permanență preferă tot felul de ”măști” pentru a se ascude după ele și a menție un suspans continuu cu privire la persoana sa.

  Aceste persoane există în jururl nostru și interacționează cu noi. Evitându-le sau eliminându-le din anturaj eliminăm pericolul energetic din viața noastră care ne consumă inutil și ne îndepărtează și mai mult de realizarea scopului vieții noastre.

Detalii suplimentare pe www.energiata.com  , sau în cadrul conferințelor tematice organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România, în principalele orașe ale țării.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!