Genocidul genetic mascat

Principalul incubator de idei și teorii eronate care ne complică vața îl regăsim în teoriile învechite și absurde predate cu mare credibilitate de profesorii din scoală. Ideea ”execută și nu cerceta” este transmisă către fiecare dintre noi încă de la grădiniță. Una dintre cele mai periculoase idei cu privire la construcția noastră ca ființă umană, pe care o învățăm cu toții în ciclul școlar, este ideea că genele moștenite de la părinții tăi sunt transmise copiilor tăi, și că pe parcursul vieții ele nu se modifică.
Conform acestei teorii, orice ai face în viața ta este prestabilit de genele primite de la părinții tăi. Evoluția stiinței din ultima perioadă a contrazis total această idee și a anulat majoritatea informațiilor pe această temă din manualele școlare. EPIGENETICA vine ca un nou suflu în cercetarea genelor umane; aceasta schimbă tiparele învechite cu privire la evoluția noastră, inclusiv sub aspectul reactivării secvențelor din ADN-ul uman. O mare parte din Tehnologiile energo-informaționale (T.E.I.), promovate pe larg în est și ignorate în vest, pun accentul pe activarea posibilităților ascunse ale genelor umane pentru supraviețuirea speciei umane. Într-adevăr, dăm mai departe exact aceiași cromozomi de la mamă la copil, cu toate acestea, calitatea pe care o au atunci când îi primim poate fi îmbunătățită sau diminuată, în funcție de ceea ce se întâmplă cu noi și de alegerile pe care le facem în timpul vieții noastre.
Așa cum susține Johnatan Davis, într-un articol din ”Uplift”, cu privire la iresponsabilitatea noastră genetică: ”acest lucru a dus la generaţii întregi de oameni cu credința că alegerile lor în ceea ce privește propriul corp și mediul care îl afectează nu au un efect dăunător asupra genelor generațiilor viitoare.” Atitudinea dată impusă de sistemul școlar actual are potențialul de a ne pune în situația penibilă de a involua genetic, pur și simplu, din ignoranță. Lipsa preocupării directe față de mediul în care ne dezvoltăm, atât spiritual, vibrațional cât și energetic ne transformă negativ genele umane. Genele tale, moștenite la naștere, răspund la mediu, ca și tine, deoarece și ele sunt vii.
Cu toții cunoaștem faptul că ADN-ul se află în centrul celulelor noastre și furnizează instrucțiunile necesare pentru ca noi celule să fie create. Prin urmare, un ADN de o calitate mai bună este egal cu informații și instrucțiuni de calitate mai bună pentru celulele care urmează să fie create, implicit, discutăm de un corp mai sănătos și mai fericit. Pe de altă parte, o continuă degradare a structurii epigenetice a genelor noastre ar putea duce la scăderea imunității și a fertilității și o sensibilitate crescută la mutație celulară.
Toate aceste modificări genetice apar în momentul în care omul traiește anumite evenimente intense din viața sa dar cu o tentă puternică negativă. Aceste evenimente se înscriu în partea informațională umana regasită în ADN-ul uman și distrug genele ce vor fi transmise urmașilor. În ultima perioadă suntem asalțati și ni se prezintă ca o normalitate evenimentele negative ale altor persoane. Fiecare buletin de știri începe cu astfel de informații. Pentru o minte limpede este ușor de observat scopul ascuns al acestor știri macabre – INVOLUȚIA GENETICĂ a neamului respectiv manifestarea directa a genocidului genetic.
Este suficient să privești în jurul tău pentru a înțelege faptul că procesul de degaradare umană este în plină desfășurare. Am ajuns să considerăm normală starea depresivă, stresul, munca peste program, poluarea excesivă, lipsa unor stări de siguranță, etc. Ne educăm copiii indirect, ca și ei să perceapă aceste stări ca fiind normale.
În lumea noastră colorata în nuanțe de gri există și speranță, există posibilitatea reală de activare a procesului de curățare a propiilor gene, de creare a unui mediu corect în care să ne dezvoltăm; există Tehnologiile Energo – informaționale. Majoritatea tehnicilor de lucru sunt foarte accesibile tuturor și presupun o posibilitate reală de a modifica substanțial propria energetică care va duce implicit la curățarea genelor noastre. Tehnicile specifice T.E.I. sunt destinate pregătirii și activării corpului uman pentru echilibrarea relației conștient-subconștient (minte-suflet) în vederea obținerii informațiilor structurate, utile dezvoltării sale corecte. Pentru cei interesați de funcționarea frecvențelor energo-informaționale cosmoenergetice și curățarea energetică a genelor proprii vă aștept cu drag la evenimentele organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România.
Pogresor Internațional în Cosmoenergetică,
Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]