Sănătatea Ta Energetică în 2019

Universul este într-o continuă expansiune și evoluție. Saltul energetic din 2012, despre care s-a vorbit atât de mult, s-a produs, însă cu totul în alt mod decât a înțeles umanitatea să-l perceapă. Am simțit pe propriul corp energetic acest salt vibrațional, această evoluție extraordinară a Fluxurilor Energo-Informaționale Cosmoenergetice. Dacă până în anul 2012, pentru vindecarea unei probleme de sănătate, aveam nevoie de un tratament cosmoenergetic de 10 ședințe a câte 45 de minute fiecare ședință, în prezent, în 2019, după doar 7 ani, același efect îl putem obține în 2 ședințe de tratament energetic, a câte 30 de minute fiecare. Mai mult de atât, rezultatele pe care le obțineau cosmoenergeții inițiati în 3 luni, în prezent, noii inițiați ajung la acel nivel doar într-o perioadă de 2 săptămâni. Astfel, rezultatele nu întârzie să apară, iar ceea ce este cel mai important – este REDESCOPERIREA SĂNĂTĂȚII propriului corp, fără pastile sau suplimente.
ENERGIA SĂNĂTĂȚII în 2019 are un nume clar – Fluxurile Energo-Informaționale Cosmoenergetice.
Este un ADEVĂR de necontestat. În prezent, conform unor studii, tehnicile COSMOENERGETICE au devenit în țările slave cele mai uzuale tehnici de resetare energetică a corpului uman în rândul persoanelor de peste 30 de ani din mediul urban. Deja mii de români se bucură de avantajele extraordinare ale acestor tehnici, ei s-au descoperit! Voi?
Pentru a înțelege cât mai bine cum funcționează fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice o să apelez la un exemplu foarte simplu. Să presupunem că ați cumpărat un router wireless. Ați intrat în posesia unei cutii de plastic, care, aparent nu face nimic. Este suficient ca această cutie de plastic să o conectați la o sursă (ENERGIE) și la cablul de date (ACCES LA INFORMAȚIE) și obțineți o adevărată minune – acces într-o altă lume, una virtuală, creată de om într-un univers virtual paralel cu al nostru.
Acum 30 ani un astfel de exemplu ar fi fost luat dintr-un film SF, dar, în prezent, nu ne putem imagina viața fără un astfel de dispozitiv în casă. Transmiterea informației și energiei fără fir a devenit REALITATEA NOASTRĂ. Nu ne preocupă prea mult din ce este format routerul, atât timp cât putem accesa o susrsă imensă de informații. Dar, să nu uităm că această susrsă de informații este creată de om, și fiecare individ își aduce propriul aport la crearea bazei de date. Similar se întâmplă și în Cosmoenergetică. Tehnicile și procedurile cosmoenergetice sunt ”routerul” din exemplul de mai sus, care face legătura între energiile și informațiile cosmice cu ENERGETICA propriului corp. TOT CEEA CE ESTE GENIAL ESTE SIMPLU, vă garantez că FUNCȚIONEAZĂ PENTRU TOȚI.
Adresându-mă celor sceptici, probabil, acum 30 de ani, nu ați fi crezut în posibiltatea reală de a transmite energia fără fir, la distanță. În prezent, o parte dintre voi, vă încărcați telefoanele mobile cu ajutorul acestor tehnologii. Prin urmare, scopul final contează! Dacă telefonul va indica 100% energie, atunci acesta este încărcat, și nu a contat că acest procedeu s-a realizat cu sau fără fir.
La fel stau lucruriile și în Cosmoenergetică, este mult mai important EFECTUL Fluxurilor Energo-Informaționale decât aspectele tehnice a propagării energiei și informațiilor. Dacă, aplicând procedurile și tehnicile cosmoenergetice, obținem în termen foarte scurt vindecarea afecțiunilor corpului uman, atunci FUNCȚIONEAZĂ!
Stimaților, vă rămâne vouă să identificați în cercul vostru de prieteni pe cei ce practică Cosmoenergetica, și cereți-le să vă împărtășească din experiența lor proprie. Dacă încă nu ați găsit un astfel de prieten, vă aștept cu drag la LIFE Training-ul în Frecvențele energo-informaționale” Sănătatea ta ENERGETICA ”. organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România, ce se vor desfășura în 2019-2020, inclusv în varianta ONLINE.

Pogresor Internațional în Tehnologii Energo-Informaționale,
Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!