Online Life – Training – ”Sănătatea Ta Energetică ” Martie-Aprilie 2021

EVENIMENTE – ONLINE
COSMOENERGETICA
LIFE
Training în Frecvențele energo-informaționale – ”Sănătatea ta ENERGETICĂ”.

MARTIE-APRILIE 2021
A trecut un an de când lumea s-a schimbat și nimic nu mai este cum era. Cu siguranță ne așteaptă un viitor destul de incert. Timpul petrecut în ”teroarea medicală” ne-a arătat tuturor că salvarea noastră nu poate veni din exterior, ci secretul supraviețuirii se află în noi, în propria imunitate, în POTENȚIALUL ENERGETIC AL PROPRIULUI CORP.

Vrei să-ți afli posibilitățile energetice REALE ale propriului corp?

Daca DA,
atunci participă la CURSUL ONLINE ”Sănătatea ta ENERGETICĂ” și vei afla totul despre tine. CURSUL este un TEST, probabil cel mai important TEST din ultima perioadă pe care urmează să-l parcurgi, este o verificare a ceea ce EȘTI TU CU ADEVĂRAT și NU ceea ce ți-au PERMIS alții să știi despre tine.
Parcurgerea cursului va fi doar ÎNCEPUTUL a ceea ce va urma, necesarul minim informațional pentru a putea primi INIȚIERE în frecvențele energo-informaționale cosmoenergetice, posibilitatea de a învăța tehnici verificate de activare a capacităților ascunse ale propriului corp.
INIȚIEREA presupune transmiterea unui privilegiu de la progresor la inițiat, un drept sacru ce iți va permite accesul la un inepuizabil stoc de informații și energii, care, fiind corect folosite, te ajută să înțelegi care este locul tău în societate, în lumea asta, pe acest pământ.

Deja mii de români se bucură de avantajele extraordinare ale acestor tehnici, ei s-au descoperit! Voi?

STIMAȚILOR,

Andrei Cotruță, Primul Progresor Internațional în Cosmoenergetică Clasică din ROMÂNIA, în PREMIERĂ pe țară, răspunde solicitărilor tuturor care nu au avut posibilitatea să se deplaseze în orașele în care se desfășoară evenimentele Primei Școli de Cosmoenergetică Clasică din România, și, vă oferă o ocazie extraordinară de a avea în regim ONLINE acces să vă însușiți tehnici MODERNE energo-informaționale de activare a propriului corp, într-un curs fenomen, întitulat LIFE Training în Frecvențele energo-informaționale – ”Sănătatea Ta ENERGETICĂ” cunoscut de foarte mulți ca CURSUL de COSMOENERGETICĂ (ORIGINALUL).
Acest curs este destinat tuturor celor care merită să se evidențieze din mulțime, merită un trai mai bun, este pentru toți cei cu mintea deschisă și cu dorința de a se bucura de viața pe care o trăiesc.

CÂND SE VA ȚINE CURSUL?

Cursul se va ține în perioada MARTIE-APRILIE 2021 , pe parcursul a 3 săptămâni,cu un total de peste 18 ore de material video propriu incărcat periodic pentru a fi înțeles mai ușor, urmând ca în zilele de sâmbătă sau duminică să fie programată o sesiune Q&A unde, Autorul Programului ”Sănătatea Ta Energetică”, Andrei Cotruță, va răspunde întrebarilor participanților. Totodată, se vor organiza și HOT SEAT pentru participanții la curs.
ATENȚIE ! Nu este necesară prezența online zilnică, la o anumită oră. Materialele video încărcate pot fi vizionate ORICÂND, pe parcursul derulării cursului.
După parcurgerea cursului fiecare participant va avea acces in grupul de bază unde se desfășoara seminariile tematice pentru Avansați.

SCOPUL CURSULUI

RESTABILIREA echilibrului energetic în familie;
DESCOPERIREA tehnicilor energetice de stimulare a luptei propriului corp cu infecțiile de orice fel
ÎNȚELEGEREA CODULUI GENETIC INFORMAȚIONAL al propriului neam fie el POZITIV sau NEGATIV
ÎNȚELEGEREA și contracararea energetică a programelor DISTRUCTIVE din NEAM , blesteme, vrăji, implanturi energetice etc.
ÎNȚELEGEREA și contracararea situațiilor care favorizează vampirizarea noastră energetică în viața de zi cu zi.
ÎNȚELEGEREA și aplicarea bagajului nostru energetic moștenit de la rude.
INFORMAREA și accesul la noile tehnologii energo-informaționale ce au la bază frecvențele energo-informaționale cu ajutorul cărora se realizează deblocarea energetică a corpului uman;
”TREZIREA” posibilităților ascunse ale propriului corp prin interacțiunea cu energii frecvențiale înalte;
PERCEPEREA corectă a fenomenelor generate de energiile fine din jurul nostru;
ÎNȚELEGEREA și influențarea energetică conștientă a evenimentelor viitoare ale cursantului.

CONCRET, CE ANALIZĂM

Tehnici moderne, din categoria Tehnicilor Energo-Informaționale (T.E.I.), de STIMULARE energetică a IMUNITĂȚII propriului corp în lupta cu infecțiile;
– Informații utile în descifrarea CODULUI GENETIC al NEAMULUI pe sectorul SĂNĂTATE, util în preîntâmpinarea apariției pe corpul fizic a unor BOLI MOȘTENITE;
– Informații UNICE cu privire la VAMPIRISMUL enegrgetic ÎN FAMILIE;
– Analiza profundă a metodelor de VAMPIRIZARE eterică/astrală/mentală, clasificarea vampirilor după modalitatea de acțiune și METODE DE APĂRARE fiabile înpotriva atacurilor vampirice;
ȘTIINȚA fluxurilor energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice, descriere, deschidere, efecte.
– Lumea fizică, lumea eterică și lumea informațională – legături, interacțiuni și efecte.
Înțelegerea REALĂ a sistemului energetic uman cunoscut sub numele de CHAKRĂ, construcția acestui sistem energetic, funcționarea și perceperea reală pe corpul fizic a chakrelor, înțelegerea colaborării dintre chakrele INFERIOARE (animalice) cu chakrele SUPERIOARE;
– Modalitățile neștiute de deblocare și energizare a chakrelor prin activități PSIHO-SOCIALE de rutină;
– Răspunsuri la întrebările pe care le considerați ”fără răspuns”;
– Veți înțelege de ce ”meritați” traiul pe care îl aveți, vi se va arăta unde greșiți, veți înțelege ce aveți de îndreptat și cum puteți realiza acest obiectiv;
– Redescoperiți “Eul” interior;
– Posibilitatea reală de a combate orice ”atac informațional” produs asupra corpului uman fie prin intermediul altor oameni, fie cu ajutorul unor aparate specifice.

MERITĂ EFORTUL?
Eu cred că a sosit MOMENTUL VOSTRU. Noi am fost PROGRAMAȚI să fim FERICIȚI, pentru asta am fost creați. Puteți să vă descoperiți PE VOI, vă cer foarte puțin:
– Să vă doriți să vă eliberați;
– Să vă doriți să fiți sănătoși fizic și mental;
– Să vă doriți schimbarea în bine;
– Să aveți puterea de a IERTA;
– Să vă bcurați de echilibrul energetic;
Ulterior, cei cu deschidere vor PUTEA PRIMI UN DAR energetic, vor primi inițieri în tehnicile secrete de reactivare a corpului uman.

Cu ce vă alegeți LA FINAL DE CURS?

– Un ghid VIDEO complet compus peste 18 ore de material video + 3 sesiuni Q&A despre energiile fine care înconjoară corpul uman, modul cum se formează, conviețuiesc cu noi și cum se transmit;
O deblocare energetică a corpului uman datorită interacțiunii cu fluxul energo-informațional al frecvențelor cosmoenergetice in timpul vizionarii materialului video;
O interpretare proprie și corectă a stării sănătății energetice proprii și locurile sensibile unde poate apărea o problemă medicală.
– Modalități UNICE de identificare și contracarare a programelor distructive, blesteme, vrăji, implanturi energetice etc.
– Modalitați UNICE de identificare și contracarare a VAMPIRILOR ENERGETICI prin tehnici T.E.I.;
Treapta I – INIȚIEREA, respectiv primirea POSIBILITĂȚII de a fi INIȚIAT în frecvențele energo-informaționale, proceduri ce se vor desfășura ulterior în cadrul unor Tabere Cosmoenergetice organizate la munte sau la mare. Totodată, inițierea poate fi acordată și la cerere, prin deplasarea cursantului în Constanța, unde va primi informații și inițieri direct de la Autorul Programului ”Sănătatea Ta Energetică”, Primul Progresor Internațional în Cosmoenergetică din România, Andrei Cotruță.

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!