Vampirismul energetic

Vampirismul energetic este o practică uzuală a unor persoane care voluntar sau involuntar  ” fură” enegia vitală a celor cu care interacționează sau le modifică polaritatea energetică a acestora.

Sistemul energetic uman este o structură  foarte fină și  sensibilă la modificarile mediului în care se dezvoltă. Această structură se află intr-o continuă dezvoltare și modificare, reacționând pozitiv la stări precum fericirea, starea de bine, dezvoltarea inelectuală, liniștea interioară etc. Tot negativul produs de mintea umană, problemele cotidiene, schimbarea rapidă a dispoziției, starea de frică și disconfort ne modifică negativ echilibrul energetic.

Este foarte dificil să identificăm un atac energetic, dar în scurt timp simțim pe deplin efectele acestuia. Atacul vampirului energetic se poate produce în două moduri esențiale, respectiv a) prin pomparea fără drept a energiei de la victimă sau b) înlocuirea energiei pozitive a victimei cu energia negativă a vampirului, fenomenul îl idenificam ca fiind o schimbare a polarității energetice a victimei.

În cazul atacului  prin furtul de energie ne simțim epuizați, apare dorința acerbă de a face o pauză totală  sau să adormim. Atacul, care presupune înlocuirea energiei pozitive cu cea negativă, nu modifica cantitativ energia noastră, doar suntem ”poluați” cu energia negativă a vampirului. Simțim o stare profundă de disconfort, ne enervăm, apare o frică nejustificată cu privire la ziua de mâine, ne transformăm într-un ”nesuferit” fără să înțelegem motivul real al acestui fenomen, ne dispare cheful de a mai trăi. Atacurile continui ale unui astfel de vampir generează stresul ca și boală. Este suficient să existe în anturajul nostru un vampir energetic care folosește metodele de schimbare a polarității energiei pentru satisfacerea nevoilor proprii și putem  agăța în pieptul nostru un ecuson cu mesajul ” sunt victima stresului ”.

    Victimile atacului energetic prezinta mai multe simptome caracteristice, respectiv :

oboseala acută –   se observă la victimile unui atac prin preluare de energie. În cazul unor atacuri repetate, starea de oboseală devine cronică. În cazul atacului de acest gen se recomandă întreruperea activităților desfășurate și o pauză de relaxare de minim 1 oră.
nervozitatea fără motiv aparent –  se observă la victimele unui atac prin schimbarea polarității din energetica corpului atacat. Se recomandă întreruperea imediată a activității și reîncărcarea ”bateriilor”  prin plimbări în aer liber, relaxare, vizionarea unei comedii sau alt mod de reenergizare pozitivă.

durerile de cap, amețeli  – Majoritatea atacurilor energetice sunt însoțite de dureri de cap, deoarece orice atac energetic se produce prin intermediul chakrei Ajna, amplasată la nivelul frunții, care  administrează printre altele și energiile vitale în corpul uman;
grețurile –  Vampirismul energetic caracteristic furtului energiilor materiale (energia banilor)  este însoțit de grețuri și amețeli. După un astfel de atac energetic starea materiala a victimei se va înrăutăți dramatic, deoarece energiile materiale destinate ei au fost însușite de vampirul energetic. În această situație se recomandă o deblocare energetică a primelor trei chakre, respectiv Muladhara, Svadhisthana si Manipura;
lipsa poftei de viata – Efectul dat apare la persoanele atacate în mod repetat de vampirul energetic pe ambele căi, atat prin preluare de energie cât și prin schimbarea polarității. Victima se simte lipsită de ”vlagă” ,dar si ”insuportabilă ” deoarece puținul energetic rămas are o polaritate negativă. Se recomandă folosirea mai multor metode simultane de energizare și vindecare energetică. În situații critice se poate apela și la metodele medicinei clasice.
pierderea temporară a memoriei – acest simptom apare într-o fază mai avansată, atacul vampirului fiind unul puternic și ”dedicat ” blocării totale a victimei. Sunt afectate chakrele răspunzătoare de administrarea energiei și legătura cu divinitatea;
aritmia cardiacă– este un simptom întâlnit mai rar, deoarece vampirul energetic este de regulă un membru al familiei sau a neamului. Atacul se produce la nivelul chakrei Anahata, amplasată la nivelul pieptului. Se recomandă identificarea vampirului și întreruperea temporară a oricărui contact cu acesta.

Toate procedeele folosite de vampirul energetic sunt instinctive, mergând pe metoda observației cauză-efect. De-a lungul timpului  a observat, ca dacă procedează intr-un anumit tipar, obține mult-dorita energie. Cu timpul, vampirul își perfecționează atât modul de lucru cât și crearea de situații prielnice vampirizării.

Vampirul energetic a descoperit că este mult mai ușor să furi energie sau pozitivul energetic decât să depună un minim de efort pentru a-l produce. El este într-o continuă căutare de victime/donatori.Vampirismul energetic are la bază instinctul de supraviețuire, nevoia acută de energie a corpului uman, își are originea in ADN -ul uman. Da, cu toții avem în gene tendința de a vampiriza, doar cei puternici controlează acestă tendință.

Pentru identificarea mai facilă a vampirilor energetici aceștia au fost catalogați pe profiluri :

Lamentoșii cronici– sunt într-o continuă cerere de afecțiune, iar noi suntem incapabili să o satisfacem sau să o facem să evolueze, in timp ce ei ne investesc cu rolul de SALVATOR – chiar dacă nu avem nici capacitatea și nici dorința de a ne asuma acest rol; acești eterni nemulțumiți ne pun în situatia frustrantă de a rata sfaturile noastre, deoarece în realitate ei nu sunt în starea de spirit pentru a ne primi sfatul.
Dependenții – cer constant dovezi de dragoste, ne solicită pentru oricare mică decizie, agățandu-se de noi ca niste copii; ei ne pun în poziția de părinți și ne pun pe umeri o responsabilitate copleșitoare. Odată ce ne distanțăm de ei nu ezită să ne acuze, în cel mai urât mod, de abandon.

Hipersensibilii – sensibilitatea lor exagerată ne obligă să avem tot timpul grijă: totul devine subiect de justificare, totul este susceptibil să provoace o dramă. Ne condamnă la un ” self-control” permanent, ne aflăm într-un stres continuu, stăm și ne comportăm în preajma lor ” ca pe ace ”.
Conflictualii – pentru ei, rezolvarea problemelor trece prin agresivitate, ceea ce nu îi costă nimic, de vreme ce conflictul este modul lor specific de funcționare. În schimb, acest tip de relație este bogat în emoții pentru persoana agresată, care va fi secată de toată energia.

Intelectualii – de regulă sunt persoane ”citite ” care provoacă donatorul la o discuție interminabilă, unde el are rolul principal, le ”știe pe taoate ” și te pune în poziție inferioară de neștiutor. Discuțiile durează ore întregi fară a exista un dialog ci mai mult un monolog. De regulă, un astfel de atac poate fi premeditat și are ca scop pomparea energiilor materiale, de colaborare, de comunicare etc.

Odată cu preluarea energiei de la donator/vicimă vampirul este expus  numeroaselor pericole, odată cu energia el preia și bolile, problemele carmice, oboseala, frica, entitățile energetice ale victimei.

Vampirii energetici sunt oameni obișnuiți, care au pe lângă defecte și calități, dar datorită mai multor factori aceștia au pierdut posibilitatea,  sau nu mai doresc să-și producă singuri energia vitală, ei au nevoe de ajutor, nu de compasiune.

Vampirii ENERGETICI  nu trebuie eliminati din societate, ci ajutați să înțeleagă riscurile unui astfel de comportament, să ințelegă că energia necesară lor o pot obține și pe altă cale decât cea a ”furtului”.

Cosmoenerget Andrei C.

Citește totul despre: , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!