Apa vie – Accesibilă și necesară

 

Apa pură și curată reprezintă piatra de temelie a sănătății și vieții echilibrate, iar aportul de apă este esențial pentru buna funcționare a organismului. Beneficiile apei alcaline, numită și APĂ VIE, sunt nenumărate, amintind, în primul rând, proprietățile antioxidante, neutralizarea radicalilor liberi, cei care conduc adesea la apariția cancerului. Practic, apa alcalină, oxigeneaza celulele canceroase, astfel încât dezvoltarea lor să fie încetinită, stopată pâna la vindecare. Consumul de apă alcalină este, așadar, benefic pentru sanatate.

Datorită faptului că apa alcalină(vie)  are un nivel mai ridicat al pH-ului, acesta, cu ușurință, poate neutraliza acidul din fluxul sanguin, poate stimula metabolismul și poate ajuta organismul să absoarbă mai eficient nutrienții. În plus, această apă  previne apariția cancerului, artrita, vindecă bolile de piele, alergiile de orice gen, precum și alte boli degenerative.

Deci, primul pas, spre combaterea nenumăratelor boli care afectează organismul, este de a face ca nivelul pH-ului sângelui să devină alcalin. Din păcate, majoritatea alimentelor şi băuturilor existente în comerţ sunt acide: carnea, făinoasele, cerealele, zahărul, sucurile “naturale” cât şi cele carbogazoase. Pentru a funcţiona bine, organismul nostru are nevoie de 25% alimente acide şi 75% alimente alcaline. Însă, în zilele noastre, majoritatea oamenilor se hrănesc cu alimente acide, în proporţie de 80%.

În căutarea unui dispozitiv/aparat, ce poate transforma apa potabilă în apă vie, am apelat la mai multe metode. Apoi, ”sfântul google” mi-a pus la dispoziție o gamă vastă de oferte, dar care păreau destul de ”comerciale”, multe butoane colorate, leduri și alte artificii. Am trecut la analiza unor articole tematice de pe net pentru a înțelege fenomenul. În final, cea mai bună metodă a fost ”recomandarea unui prieten”.

Din pură întâmplare, am descoperit un aparat de producere a apei alcaline la un amic, care îl folosește de peste 2 ani (și fără să se laude prietenilor). Aparatul este de producție rusească, fără leduri , filtre și alte chestii comerciale și de umplutură, însă produce prin cea mai simplă metodă APA VIE.  Apa vie cu un pH de peste 11 unitați și potențial redox la apă vie (ORP ) de –  800 mW, performanțe pe care celelalte aparate nu le pot obține.

Cel mai interesant lucru este că, un astfel de aparat, are o durata de viață de peste 3 ani, nu conține consumabile și costă aproximativ 350 euro, în comparație cu celelalte aparate de pe piață, pe care le-am găsit la un preț de peste 1000 euro plus întreținere.

Un aspect, nu de neglijat, este și capacitatea de producere a apei vii, aparatul în cauză produce cca. 3 litri de apă vie în 40 min. si 2 litri de apă acidă.

Din discuțiile cu amicul meu am înțeles că apa vie l-a ajutat la: detoxifierea  organismului, reglarea greutății, hidratarea corpului cu un aport de 5 ori mai mare la același volum de apă consumată, oxigenarea organismului pentru rezistența la efort, alcalinizarea corpului,  întărirea sistemului imunitar.

Pentru a vă ajuta în demersurile dumneavoastră de a deveni mai sănătoși, pentru a vă îmbunătăți traiul și pentru a prelungi viața, vă împărtășim din informațiile necesare, precum și vă acordăm sprijin logistic pentru a procura și utiliza în casa/familia dumneavoastră un aparat MINUNE pentru producerea de APĂ VIE, la un preț decent si corect.
Informații suplimentare solicitați pe adresa de e-mail apavieacasa@mail.ru .

Citește totul despre: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]