Achiziționează unul dintre Cursuri pentru a deveni membru al comunității EnergiaTa.

Magazinul Tău Energetic

SHOP

Trecem cu toții printr-o perioadă complicată a evoluției speciei umane. Nu mai contează realizările obținute până la un moment dat. Ne dorim mult mai mult din toate; mai multă sănătate, liniște sufletească, dar și putere, bogăție, poziție socială, o mai mare influență, etc. Echipa Energia Ta vă propune o serie de Cursuri care vă vor schimba complet percepțiile vechi și vă vor permite să faceți pasul spre o nouă etapă în viața dvs., o etapă plină de realizări sociale, personale, materiale și nu în ultimul rând o intensă evoluție spirituală.

Cursuri Originale

Marca Energia Ta

Cursuri

Seminarii online

Cărți electronice

Evenimente

Energia Banilor

Cosmoenergetica - Sănătatea Ta Energetică

Magia Cosmoenergetică

Dezlegarea Nodurilor Karmice

TESTIMONIAL

Care este părerea comunității?

Missing User
”A fost un șoc pentru mine parcurgerea Cursului Sănătatea Ta Energetică. Am trecut prin toate stările posibile: râs, plâns, ură, fericire, conștientizare. Parcă eram sub un duș cu apă fierbinte și apoi apă foarte rece. Nu puteam să mă desprind de calculator. Am revizionat de mai multe ori fiecare episod și de fiecare dată aveam noi conștientizări. Pot spune că acest curs mi-a schimbat viața. După 38 de ani de rătăcire în sfârșit am o familie frumoasă, un copilaș dorit, un soț iubitor și totul într-un termen foarte scurt! Mulțumesc Andrei pentru tot! ”
Elena M.
40 ani, Constanța
Missing User
”De fel sunt sceptic dar la îndemnul soției am făcut un efort să urmăresc cursurile marca Energia Ta. Interesant, foarte interesant, dar pentru mine cel mai provocator moment a fost despre rude și codul genetic informațional al neamului. Sunt mai tehnic de fel și am respectat indicațiile. Într-adevăr, totul are sens, Andrei are dreptate, noi suntem suma tiparelor energetice ale strămoșilor noștri. Am înțeles de ce până acum viața mea nu mergea bine, de ce nu am mulți bani și de ce nu mă simt împlinit. Recomand tuturor aceste cursuri care, cu adevărat, vă schimbă viața”
Laurențiu G.
43 ani, Constanța
Missing User
”Toată viața am trăit cu gândul că dacă nu cred în vrăji nu pot păți nimic. Când am ajuns pe punctul să pierd totul în viață, o prietenă mi-a recomandat cursurile date. Pentru mine a fost totul nou, nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, că lumea este în stare să-ți dorească atât de mult răul. Ce naivă am putut fi. Dar, după cursuri, am renăscut. Modalitatea lejeră de a transmite informații necunoscute a d-lui Andrei este extraordinară. Am identificat rapid punctele mele sensibile și acum mă bucur de armonie în casă, la muncă, cu adevărații prieteni. Fiecare ar trebui să cunoască aceste adevăruri și să beneficieze de lucruri bune în viață! Recomand cu drag toate cursurile și seminariile. Aveți multe de aflat și învățat.”
Elena I.
36 ani, Iași
Missing User
"Am urmărit cursul Energia Banilor și am participat la seminariile practice. Pentru mine a fost SUPER! Nu mă interesează prea mult chestiile spirituale, dar după toată pregătirea și exercițiile am observat cum vin banii la mine! Curaj tuturor, se poate, iar bancnota-talisman de 1 milion de dolari chiar funcționează! Spor la bani tuturor!"
Vasile L.
31 ani, București
Missing User
”Dacă vă doriți bani în viața voastră trebuie să urmăriți Energia Banilor. Este dureros de adevărat ce spune Andrei acolo. Ce este cel mai important este că pe mine m-a ajutat, iar eu țin cont de toate sfaturile practice primite. Nu sunt în țară, dar abia aștept să particip la semniariile practice marca Energia Banilor. Mă încarcă cu multă energie a banilor. Baftă multă!”
Mihai T.
28 ani, Londra
Missing User
”Uau, eu datorez totul cursurilor date și frecvențelor cosmoenergetice! Combinația dată, informațiile combinate cu energie au făcut din mine alt om. Pot spune că sunt un om de succes. Mulțumesc Andrei pentru tot sprijinul acordat și că ai avut încredere că pot fi un învingător!”
Tudor M.
56 ani, București
Missing User
”Mi-am dorit dintotdeauna o casă a mea, nu mai credeam că se poate întâmpla ceva frumos în viața mea. Stăteam cu chirie, cu un soț ce nu mă iubea, un copil mic și o funcție la stat. După ce am urmărit cursurile am înțeles unde greșesc eu. Nu a fost ușor să iau decizii, dar acum pot afirma cu voce tare că sunt o femeie împlinită. Recomand tuturor femeilor care vor să fie fericite cursurile date. Mie cel mai mult mi-a plăcut cel cu Vampirizarea Maternă. Acolo m-am regăsit, am schimbat totul și acum sunt fericită. Mulțumesc Andrei, mulțumesc echipei Energia Ta.”
Magda R.
35 ani, București
Missing User
”Eu am rămas mut după ce am urmărit episodul cu Vampirizările. Recunosc că am avut și alte femei pe lângă nevastă, dar după curs am înțeles de ce după întâlnirile cu ele mie îmi mergea prost și ele înfloreau. Acum stau în banca mea și mă bucur cu nevasta de tot ce este mai frumos în viață. E tare Andrei, chiar dacă în primă fază eram supărat pe îndrumările lui, nu puteam accepta că greșesc. Recomand cursurile, merită fiecare bănuț!”
Ștefan U.
48 ani, Paris

BLOG

cele mai recente articole